Diensten - Webdesign Amsterdam
378
page-template-default,page,page-id-378,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-2.9,wpb-js-composer js-comp-ver-4.7.4,vc_responsive
 

Diensten

Webdesign Amsterdam biedt verschillende diensten aan, hieronder een overzicht van onze diensten en services:

Uw eigen website


Wij bouwen in samenwerking met u uw eigen website, op basis van een zeer simpel en gebruiksvriendelijk CMS genaamd WordPress. Hiermee kunt u uiteindelijk zelf uw eigen website prima bewerken, maar mocht u er niet uitkomen, staan wij natuurlijk altijd voor u klaar. Wij bewerken geen bestaande websites.
U krijgt vooraf een prijs- en tijdsindicatie en wij zullen deze ook altijd proberen na te leven. Voordat wij beginnen levert u ons al uw wensen, content, foto’s, etc. en dan beginnen wij met bouwen. Bij onduidelijkheden of iets dergelijks zullen wij per e-mail of telefoon contact opnemen om uiteindelijk in één keer live te kunnen.

Zoekmachine Optimalisatie


Wij bouwen onze websites altijd SEO-verantwoord, maar wilt u ook direct beter gevonden worden in Google, dan kunnen wij u daarmee helpen. Naast uw eigen website zullen wij dan ook een zoekmachine optimalisatie campagne beginnen voor uw nieuwe website. Hiervoor maken wij altijd graag eerst even een afspraak om alles te bespreken, waarna u direct een persoonlijke offerte ontvangt.

U heeft al een website, maar u wordt niet gevonden in Google? Ook daar kunnen wij mee helpen!
Misschien heeft u niet het juiste keyword, of heeft u deze wel maar wordt daar geen goed gebruik van gemaakt. Of heeft uw website alleen wat extra duwtjes in de rug nodig. Wij werken samen met SEO experts, zij staan voor u klaar en kunnen zowel uw bestaande website als uw nieuwe website helpen beter gevonden te worden.
Neem contact met ons op en specificeer uw wensen, hierna kunnen wij een persoonlijke offerte voor u opmaken en of u advies geven, of zelf aan de slag gaan, wij garanderen dat u binnen een maand resultaat ziet.

Webdesign Amsterdam werkt met vaste tarieven, maar deze zijn afhankelijk van uw persoonlijke offerte.
Bent u geïnteresseerd in onze diensten, neem dan contact met ons op zodat wij samen met u een offerte kunnen opstellen.